Favoritter fra Na-Kd i Juli

Ønskelisten – Juli

Weekday kjole, Prada hat, Fiorucci sweatshirt fra Leah Maria, Ole Lynggaard Nature hoops, Reebok Daytona DMX sneakers, &Other Stories strømper* & Comme des Garcons taske.

Min ønskeliste for Juli ser nogenlunde sådan her ud. Jeg har snydt lidt – tasken har jeg nemlig lige købt i Norse Womens butikken og de fine Reebok sneakers har jeg bestilt.. Men den røde Prada hat ville gøre sig godt til solrige dage eller når håret ikke spiller. Den lange t-shirt kjole forestiller jeg mig er dejlig til varme dage og når men (læs: jeg) ikke orker noget der strammer på min voksende mave. De små sokker ville være en sjov tilføjelse til et hvilket som helst outfit, og så tror jeg faktisk det er umuligt at have for mange fine strømper i skuffen. De fine sølv hoops fra Ole Lynggaard er lidt specielle med bambus looket, men jeg synes det er en nice detalje og et godt alternativ til de almindelig tynde hoops som jeg ofte går med.

Endelig så har butikken Leah Maria taget et mærke ind som jeg har savnet siden der lå en legendarisk butik på Grønnegade, der hed Frøken Jensen. Der brugte jeg mange timer som lille pige på at kigge ting og sager og nøje overveje hvad mine lommepenge skulle bruges på. Jeg husker tydeligst de lyseblå t-shirts med englebasser på og jeg havde en, som jeg sled op. Siden da har Fiorucci ikke rigtigt figureret i gadebilledet, men da jeg så sweatshirten på Leah Maria’s instagram, fik jeg det vildeste nostalgi trip. Nu skal jeg bare beslutte mig for om det skal være en t-shirt eller en sweatshirt, og hvilken farve?! Kan i huske Fiorucci?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favoritter fra Na-Kd i Juli