Find mig på Gentofte Loppemarked

290618: Copenhagen

Soulland x Nike SB skjorte, H&M Trend kjole, Prada taske fra Vestiaire Collective & sandaler fra AVAVAV Firenze.

Forrige uge var jeg simpelthen ude til middag – det sker ikke så tit for tiden, der er ikke så meget energi tilbage efter en lang arbejdsuge. Men der var fint besøg fra New York, så jeg tog en middagslur og skiftede tøj til anledningen. Jeg holdt mig faktisk vågen helt til 00.30! Vi spiste på Mangia på Vesterbro – virkelig lækker mad, men håbløs service. De vinder dog lidt på italiensk charme, så det er nok ikke sidste gang jeg kommer der, haha.

Kjolen har jeg fået en del spørgsmål omkring og det er mit bedste køb under min graviditet. Den er fra H&M Trend (og på udsalg!) og fungerer perfekt i sig selv, men også med en t-shirt eller skjorte udover. Glæder mig også til at bruge den efterfølgende!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Find mig på Gentofte Loppemarked