290618: Copenhagen

030718: Copenhagen

Uniqlo skjorte (alternativ fra &Other Stories*), 2nd hand Umbro shorts (alternativ fra adidas), Ole Lynggaard Copenhagen ring & Yeezy 500 Blush sneakers.

Da jeg var i Bangkok i starten af Januar, købte jeg den skjorte jeg har på her i Uniqlo, i hele 3 farver. Jeg syntes den var vildt fin og god ‘hverdags’ agtig (og et godt alternativ til denne fra Toteme som jeg aldrig fik fingrerne i). Jeg anede ikke at jeg på det tidspunkt var gravid, og at det er den perfekte skjorte til en voksende mave. Har den på i gul her og blå her. Sjovt som min shopping-underbevidsthed lige havde mig der…

Uniqlo åbner forresten i København til foråret 2019 – det glæder jeg mig til!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

290618: Copenhagen