030718: Copenhagen

Situationer fra min graviditet #3

Tak fordi i har taget så pænt imod mine to første indlæg med alle mine tanker omkring graviditet. Håber i har lyst til at dele nogen af jeres egne overvejelser? Anyways er lige ti mere som jeg har skrevet ned i løbet af de sidste par måneder.

 1. Når jeg endelig en aften ikke har halsbrand og vælger at fejre det med at spise en pose djunglevrål 🔥🔥🔥 ja så får man halsbrand igen… #dumt
 2. Når man kigger på babytøj i fransk supermarked og det er så nuttet at man begynder at græde og helt opløst shopper små bodystockings imens ens kæreste er lige dele forundret og skræmt #undskyldskat
 3. Når man både har lyst og ikke lyst til vin…
 4. Cravings.. altså jeg havde forstået det som om at man fik lyst til absurde ting som pickles med nutella, makrelsalat om natten eller rejeost med remulade eller hvad ved jeg. Men jeg venter stadig. Ting jeg har spist meget af under min graviditet er: boller med ost (SKAL være lune), croissanter og generelt lyst brød…, frisk frugt, saltlakrids, peanutbutter, danskvand, friske jordbær (i enorme mængder) og oliven (ikke varme, ad). Men altså det spiser jeg jo i forvejen meget af, så… Men føler mig lidt snydt
 5. Når nogen spørger om jeg har haft cravings, sjove spisevaner, gener eller humørsvingninger. Mig: nææ slet ikke… også mig: står op om natten for at spise bananer, spiser en bakke jordbær om dagen og kan dufte dem igennem køleskabet. Græder hysterisk over alt i børnestørrelse, hunde (og hvalpe). Skal seriøst tage tilløb til at tage sko på og af. Det er simpelthen for hårdt. Har næseblod i tide og utide og selvfølgelig halsbrand om aftenen. Og hvis jeg ikke har, så får jeg mig lige et par saltlakridser så det kommer #super
 6. Hvorfor er det at mennesker jeg kender godt, altid spørger pænt om de må røre min mave, når perifære bekendtskaber bare går direkte til den, hands on!?
 7. Jeg kender åbenbart min krop så dårligt at jeg HVER evigt eneste morgen må igennem 3-4 sæt tøj fordi jeg ikke kan gennemskue hvad jeg kan passe…
 8. Gode råd fra folk der ikke har børn eller har været gravide.. #STOP
 9. Når nogen spørger om jeg ikke er ‘helt vildt bange for at føde’… Jamen, skulle han ellers blive derinde? #nejtak
 10. Når man spilder eller lige cleaner bordkanten med maven og derfor konstant har krummer og pletter på maven eller en god streg af snavs under navlen… #charming

Læs Situationer fra min graviditet #1 og Situationer fra min graviditet #2.

9 kommentarer

 • Marie

  Frede for faan.. Midt i al min bitterfissehed over, hvor irriterende, ligegyldige og intetsigende jeg generelt synes, bloggere (undskyld, influencers) er, er jeg nødt til at indrømme, at du sgu er en lille perle. Om det er fordi, jeg selv er gravid (uge 39) og sagtens kan relatere til næseblod, halsbrand og utidige kommentarer om bolden på maven, eller om det skyldes din ligefremme facon i “Min klub”, ved jeg ikke. Men under alle omstændigheder skal du have tak for din selvironi, din mangel på selvhøjtidelighed og dine nice captions. Det, synes jeg, efterhånden er en sjældenhed og en mangelvare i det generelt meget douce-farvede, opstillede og ih-så-lykkelige-vi-allesammen-er blogger(shit, influencer)univers!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Hej hvor er din jakke fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg fødte i december, og kan så meget genkende meget af det! Jeg havde heller ikke bizarre cravings, omend jeg spiste en del flere mars is og oreos…
  Folk der spørger om man er bange at føde skal da virkeligt stoppe – hvad er der at være bange for, jeg har set første gang lidt som den lette, da man jo ingen ide har om hvad man går ind til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frede

   Hej Cecilie,
   Præcis! Der er selvfølgelig nogen der har en kæmpe angst for det, og det respekterer jeg selvfølgelig. Men synes bare det er så ukonstruktivt at piske en stemning op. Jeg er i hvert fald ikke bange, men helt vildt spændt! Og ja tak til Mars is!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Når nogen siger “Nu kan din mave da snart ikke blive større”, men der stadig er 6uger til termin! Wanna bet!?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frede

   Haha Anne! Jamen præcis! Det er oftest folk der ikke har noget at sammenligne med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Så sødt altså! Jeg fødte for 1 måned siden og du kan godt glæde dig til det hele <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

030718: Copenhagen