Gina Tricot summer faves

220618: Paris

Stutterheim jakke, Nørgaard på Strøget 101 kjole, Céline taske, Céline solbriller & adidas Originals Yung-1 sneakers fra Rezet Sneaker Store.

Jeg har helt glemt det her lille look fra Paris. Faktisk anden gang i Paris, i Juni måned. Jeg var på indkøbstur med Rezet – som jeg normalt er 2 gange om året. Dette var så min sidste tur inden barsel, lidt vemodigt.

Dagene er som oftest lange, så det kræver behageligt tøj og gode sko – godt jeg arbejder med sneakers! Regnjakken er en gave fra Stutterheim og jeg er blevet sygt glad for den. Det ligner nemlig ikke en regnjakke, men mere en sådan klassisk frakke. Den er vildt let og kan bare krølles sammen og smides i tasken. Den er lige nu på tilbud i både beige og sort her, hvis det kunne friste.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gina Tricot summer faves