220618: Paris

Favoritter fra Na-Kd – 90’er

Hvid kimono, solbriller, stropkjole, maxi kjole, ternet badedragt, grønne bukser & sorte slippers,

Jeg kan se på statistikkerne at i er pænt vilde med de her indlæg – og i og med at jeg elsker at browse webshops, så er det my pleasure. Lige nu drømmer jeg om at gå i bukser (savner min talje!) og gad også godt køre et 90’er look med hurtige solbriller og spaghetti stropper. Alt sammen noget jeg må udleve engang efter start september, haha.

Jeg er tilgengæld i intensiv ‘what to wear’ krise da jeg skal til to bryllupper lige omkring min termin – er der stemning for et indlæg med kjoler til bryllup? Gravid som ikke gravid 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

220618: Paris