Favoritter fra Na-Kd - 90'er

Flattered x Emily Salomon

Flattered x Emily Salomon* (gifted)

Der er mange ting jeg er bagud med (moms, lægge tøj på plads, svare på sms’er osv.) og en af dem er at lave lidt larm for Emily. I sidste måned lancerede hun nemlig et samarbejde med det svenske skobrand Flattered. Resultatet er et par helt vildt Emily agtige mules. Synes altid der er så fedt når man kan se personen bag, i designet – og det kan man altså her. Der udover så kan man se hvor smarte de er på Emily her, her og her.

Tidligere på ugen havde jeg dem på med denne prikkede kjole (som i er yderst glade for på insta), men fik aldrig foreviget mere end mine ankler, da jeg holdt en pause i min yndlings krog i min baggård. Synes vægfarven var helt perfekt til skoene og de fine prikker.

Så et lille hep for Emilys seje samarbejde* og et baggårds billede fra mig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favoritter fra Na-Kd - 90'er