Flattered x Emily Salomon

Sneakers og kjoler – spar 25% på Gina Tricot

Pink wrap dress, stribet t-shirt kjole, New Balance 990 Silver Mint sneakers, Nike Air Force 1 med pink swoosh sneakers, rød blonde kjole, Sort rib kjole, Puma Thunder Electric sneakers & Nike Vapormax Plus sneakers.

Den bedste kombination – både som gravid og ikke gravid, og særligt som afløser for min normale uniform af sorte herrebukser og en hvid tee – en kjole og et par smarte sneakers.

Jeg har levet i strik/elastikkjoler det sidste stykke tid. Men jeg glæder mig til at bruge en silky slip dress a la Camille på billedet i øverste venstre hjørne (denne i leopard kunne godt være et bud!) eller en slå-om kjole i kimono stil.

Derudover må dine sneakers godt larme lidt til sådan en kjole – lige nu drømmer jeg ret meget om at tilføje den hvide Vapormax Plus med orange sål eller den mint grønne 990’er fra New Balance, til min samling. En barselsgave til mig selv, måske?

Du kan forresten spare 25% på alle kjoler (der ikke er nedsat i forvejen) ved at bruge koden SOCIETYB25 – den gælder til og med 29. Juli.

Happy shopping!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flattered x Emily Salomon