Sneakers og kjoler - spar 25% på Gina Tricot

Soulland silkekjole i Paris

Soulland silkekjole, Isabel Marant sandaler, Hvisk Cayman taske og Céline Eva solbriller.

Jeg er faktisk håbløst bagud med mine indlæg om Paris og Stockholm. Formåede at være afsted 2 gange til begge byer, i Juni måned og alligevel..! Typisk. Men så er der masser at lave når jeg går på barsel om 11 dage (!). De fleste advarer mig imod hvor meget jeg kommer til at kede mig, men it will not be the case, haha! Skal jeg lave et indlæg om to do på barsel, altså pre-baby?

Anyways, så var min mave betydeligt mindre i start juni og jeg kunne således passe verdens smukkeste silkekjole fra Soullands womens kollektion, med et print af rygende valmuer. Den fik så mange komplimenter af stilede ældre franske damer, hele dagen!

Nu er jeg nået der til (livvidde mæssigt) at jeg glæder mig til at den kan komme i brug igen til September… Den var egentlig indkøbt til bryllup i start September, men det kan jeg skyde en hvid pil efter…

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneakers og kjoler - spar 25% på Gina Tricot