Soulland silkekjole i Paris

Sommerens stærkeste tendens – Muslinge smykker

C’est Rochelle choker, lille hoop, stor hoop, &Other Stories starfish studs*, muslinge øreringe*og muslinge sæt med hoop*, Etsy armbånd med guld musling, kæde med muslinge vedhæng og Wald Berlin halskæde med prikket muslingeskal, halskæde med spiralmusling og armbånd med muslinger.

Forestil dig azurblåt hav, duften af salt og sol, helt brune arme, hvid bomuld og et sommerferieminde i form af et smykke fra den lokale souvenir shop. Det er sådan ALLE vil have det pt. og jeg har virkelig lyst til at hoppe med på ‘dillen’ som jeg døbte muslinge-mania igår aftes i en sms korrespondance med min veninde Augusta. Hun har været en måned i sommerhus, med minimal kontakt til omverdenen og vi fandt common ground over den pludselige muslinge-mani. Men det ER jo pænt. Det leder tankerne hen på ferie, afslapning og sommer. Billederne på instagram af solbrun hud med muslinge smykker over alt, lokker mig.

Sidsel er gået DIY på den og har lavet både armbånd og halskæder (der muligvis kan bestilles. Katrine har lige lanceret sit nye brand C’est Rochelle som blandt andet har muslingesmykker på menuen. Etsy er altid en sikker vinder ifht de nyeste smykketendenser og så har &Other Stories faktisk også lavet et par fine bud på undervandsinspirerede øreringe. Sidst men ikke mindst så har Wald Berlin lavet den smukkeste smykkekollektion af skaller og muslinger med swarovski stene.

Der burde altså være lidt til enhver smag og enhver pengepung, og ellers så er det i Beadhouse for at købe muslingeskaller og gøre det selv. Mon ikke Sidsel kommer med en guide any time soon?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Soulland silkekjole i Paris