Sommerens stærkeste tendens - Muslinge smykker

Home upgrade spar 20% på Moodings

Spar 20% på Moodings: Broste plaid, &Tradition flower pot lampe, Tekla sengetøj, Tekla badekåbe, Muubs lys krukke, Muubs mørk krukke og Lille Petra lænestol.

Jeg er stadig i total indretningsmode – og nu ikke kun mit walk-in som jeg har skrevet om her. Vi bor som sagt i den skønneste lejlighed, men kun i ca. et halvt år endnu. Men det gør ikke lysten til at indrette og ‘neste’ mindre. Lige nu vil jeg gerne tilføje en stor bamset lænestol til min stue – meget gerne Lille Petra (tænker jeg kunne sidde godt i den, når jeg er på barsel), nogle store krukker til mine planter som trænger til at blive pottet om. Derudover så er jeg blevet lidt forelsket i Flower Pot lampen i guld – den har en lidt crazy art deco vibe over sig, som jeg ikke kan slå ud af hovedet. Det er ikke fordi det er den store omrokering der skal ske – men lidt upgrades her og der skader jo ikke.

Spar 20% på Moodings

Ovenstående ønsker er fra Moodings og jeg har faktisk en rabatkode der giver 20% på hele molevitten fra 1. til 3. august 2018 (undtaget Muuto, By Lassen, Sebra og Oliver Furniture).

Brug koden: SOCIETYB20 ved check out.

Det giver altså en god pris på lidt større sager som fx en lænestol eller det lækre sengetøj fra Tekla Fabrics, som er min favorit (har skiftet alt mit sengetøj ud med det.. #farvelpenge). Nu overvejer jeg lidt om badekåben skal klikkes hjem…?

Hvad drømmer i om at tilføje til jeres bolig pt? Og er det bare mig eller bliver det federe og federe at bruge penge på møbler og lækkert sengetøj når man nærmer sig eller runder de 30 år?…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerens stærkeste tendens - Muslinge smykker