Home upgrade spar 20% på Moodings

August inspiration

 

Der er lige præcis 10 dage til jeg går på barsel (SYGT!) og selvom jeg kommer til at savne mit arbejde og mine kollegaer, så er jeg klar (med hele min krop) til at gå fra. Dagene er virkelig lange og varme, min lænd klager lidt og der skal en lur til hver eftermiddag. Så jeg tror bare det bliver så godt for mig.

Jeg har lidt på hjernen ifht. August, sådan små ting jeg gerne vil tilføje til mit hjem og garderobe, ting jeg tænker på og drømmer om.

  • @Celinehallas smukke badeværelse giver mig endnu mere bolig-itch end jeg har i forvejen! Vi leder fortsat efter det helt rigtige… Men når det dukker op, så glæder jeg mig til at indrette.
  • Jeg har ikke gået med fingeringe siden Maj, da mine fingre er hævet lidt. Det er ikke noget man ser, men det føles ikke rart. Jeg tænker de svinder ind snart igen, og så gad jeg da virkelig godt at der sad en Corali Kaiso ring på dem.
  • Min plan er at det meste af min barsel skal gå med at chille og drikke iskaffe, have frokost aftaler og sove lure. Meget gerne iført en oversized herre skjorte.
  • Forleden da jeg lavede dette indlæg, faldt jeg over de fine Zoe mules fra Flattered. Synes de har den helt rigtige Audrey Hepburn vibe over sig. Så de er nu tilføjet ønskelisten.
  • En anden aktivitet jeg skal bruge min barsel på (ja jeg er tidsoptimist!) er at scoute vintage sneakers på Ebay. Man kan seriøst gøre sig nogle gode fund, men det kræver tid at komme dybt, dybt ind i ebay, hvor de gemmer sig. Haha.
  • Jeg er blevet virkelig glad for HAY Kitchen og vil gerne tilføje de fine platiskbakker, soft ice skålene og de farvede tallerkener til min samling. Priserne er så fine, så man kan sagtens sjatkøbe det lidt her og der.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Home upgrade spar 20% på Moodings