August inspiration

Supreme t-shirt og Sean Wotherspoon sneakers

Supreme box logo t-shirt, Stylein bukser (similar here*), Nike Air max 97/1 Sean Wotherspoon sneakers, &Other Stories clutch* & Celine sunglasses.

Forleden dag havde jeg det ret hype agtigt med både Supreme t-shirt og helt box fresh sneakers. Jeg købte det eftertragtede Sean Wotherspoon sneakers fra Maha i Amsterdam (bedste pige sneaker plug!), men i et nummer for store. Jeg byttede dem derfor med en kollega, til en str. 42, som jeg så byttede til min rigtige størrelse hos en bekendt i Oslo. Da de endelig kom i den rigtige størrelse, så skulle jeg flytte rundt og de kom aldrig ud af kassen – men nu! Nu skulle det være. Så all that work for et par sneakers. De er forresten virkelig flotte og jeg må indrømme at de var hele bytteriet værd. Og det på trods af at vi havde dem i Rezet – men desværre ikke i min størrelse…

Hvad synes i forresten om min clutch? Den er ny og fra &Other Stories* og jeg faldt for det lidt spanske vifte agtige look – jeg kan ikke stoppe med at tage billeder af den… Ses tydeligt på insta these days..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

August inspiration