Et dreamy outfit til weekenden

290718: Weekend look

Gestuz kjole, adidas sneakers, Céline solbriller og &Other Stories clutch*.

Et outfit fra sidste weekend hvor jeg var i sommerhus med min familie. Vi brugte det meste af tiden på at have det varmt og være på stranden. Dog tog vi en mini tur til Gilleleje søndag, for at købe fiskefiletter (sommerhus must!) og prøve Kanal Kioskens churros (jeg gentager, det er ikke en graviditets craving – jeg har altid elsket churros…!). Hos kanal kiosken er de hjemmelavede og de er voldsomt gode. Det var en instagramfølger der tippede med om stedet – så al kredit går til @Serte! Tak!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et dreamy outfit til weekenden