Situationer fra min graviditet #4

Na-kd rabatkode og favoritter i August

Reklame for Na-Kd

Zebra sweater, look a like perle halskæde & holografisk hårklips.

Det er første gang nogensinde at jeg har glædet mig til at have en sweater på – normalt forsvinder sommeren alt for hurtigt, men i år bliver den bare ved og ved. Jeg gruer for grunden, men klager ikke over det dejlige vejr og den forlængede sommerferie-følelse som hele DK summer af. Og så glæder jeg mig til tiden kommer, hvor en sweater igen er passende. Mine Na-Kd favoritter fra August ser i ovenfor. En blød zebra stribet strik, den fineste ‘perle’ halskæde der minder mig om at være barn, og det lyserøde hårspænde som matcher min Nomess reol helt absurd godt – omend det er beregnet til at pynte i håret og ikke på hylden.

Na-Kd rabatkode

I kan forresten spare 20% på Na-Kd ved brug af koden fredesblog20 så hvis der skal lidt shopping indenbords inden skole, arbejde og hverdag begynder, så er det en blid start for kontoen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Situationer fra min graviditet #4