150818: Denim jakke og 25% rabat på Weekday jeans

Copenhagen Fashion Week SS19 i striber

Det er ikke mange outfitbilleder jeg får taget for tiden, men har lige et par stykker fra den Københavnske modeuge som jeg vil dele.

Vejret (35 grader) og en graviditet der lakker mod enden (og dermed 15 kg+) gav mig en spændende udfordring i forhold til outfits. Jeg havde skåret gevaldigt ned på planerne, for at sparre på energien, men også fordi det var min sidste uge hos Rezet Store, inden jeg gik på barsel. Så det skulle altså lige være 3 dage i smart, babymave-venligt, kontor-venligt og ikke for varmt tøj.

Heldigvis så har jeg en BFF der arbejder hos Mads Nørgaard og som altid har svaret på tøjkriser. Så min løsning to af dagene, blev simpelthen de ikoniske striber fra Mads Nørgaard, i form af en mellemlang stropkjole.

Jeg kørte et (IMO bullet proof) set up, med sneakers, min lille Comme des Garcons taske, Celine solbriller og så en grøn strib og en sort strib. En anden uundværlig accessorie, var mine vifter – de efterlod mange lange misundelige blikke, men ærligt, så reddede de mine dage.

Céline Eva solbriller, Comme des Garcons taske, Mads Nørgaard 101 stropkjole & Filling Pieces Iceman Trimix sneakers.

Torsdag var mit outfit same-same, but different og jeg kørte en lille hvid tee under kjolen, bare for at der skulle være en liiile snert af forskel.

Celine Eva solbriller, Comme des Garcons taske, Mads Nørgaard 101 stropkjole og t-shirt, ZIVA halskæde & adidas Originals Yung-1 sneakers.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

150818: Denim jakke og 25% rabat på Weekday jeans