Situationer fra min graviditet #5

Barsels drømmeoutfit

H&M frakke, Carcel strik, Carcel bukser, &Other Stories øreringe*, AVAVAV Firenze taske & Fila 94 sneakers.

Det er en underlig ambivalent følelse at kigge på alle de nye lækre ting der er landet på mine favorit webshops, fordi jeg ikke er i tilbage til min normale tøj størrelse endnu – og derfor lidt tosset at shoppe nye ting. MEN jeg nærmer mig at kunne passe mine Céline bukser – og gud hvor har jeg savnet dem!

Dog gad jeg godt at gå efteråret og vinteren i møde i ovenstående. Den flotte frakke fra H&M som kan bruges selv med en vikle baby på brystet (en ny ting at tage højde for #momlife). Sættet er fra det sejeste danske mærke Carcel som producerer deres ting i kvindefængsler i Thailand og Peru for at kvinderne stadig kan opretholde en indkomst og fx sende deres børn i skole, selvom de er i fængsel. Ret sejt projekt! Og så tænker jeg at strikbukser der kan give sig lidt, er en god investering…

Hvad drømmer i om til efteråret?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Situationer fra min graviditet #5