Et barsels-look

Situationer fra min første måned på barsel – som mor

Annonce for Teleselskabet 3

Tænk at der allerede er gået en måned og lidt til, siden lille baby JJ kom til verden. Jeg dårligt huske tiden før ham (løgn, der kunne jeg cykle rundt og sove længe når jeg ville), og jeg kan slet ikke forestille mig at den lille skrigeminister ikke skulle være i mit liv. Pt. sidder han i viklen og sover og siger små søde gryntelyde, imens jeg drikker en semikold kop kaffe og nyder at kunne lave det her indlæg.

Jeg har i samarbejde med Xiaomi som laver meget tjekkede smartphones og teleselskabet 3, dokumenteret min første måned på barsel med min søn JJ. I forlængelse af mine indlæg om sjove situationer fra min graviditet, kommer nu et udviddet koncept med situationer fra min første måned som mor, tilsat lidt flere billeder. Xiaomi Mi 8 som jeg testet har nemlig et virkelig godt kamera (en bloggers drøm) og så er den pæn (endnu en blogger drøm). Den er til salg hos 3 nu og du kan læse mere mere om den, lige her.

Min første måned er gået med et par uger i ren panik og søvnunderskud, en helt ny følelse af kærlighed, en helt masse natamninger, barselsbesøg, 500 kopper kaffe og en nyfunden kærlighed til sutter. Her er mine noter og et par billeder fra den første måned:

  1. Alt bliver gjort op i lort og tis og amninger fra dag et. Det er sådan man tæller åbenbart. #babybenchmark
  2. Jeg forstår 100% pointen med barsel. #manglersøvn
  3. Når man giver sit barn sut for første gang… følte mig som djævlen. Men med et barn med et enormt suttebehov er det meget smart #savethenipples
  4. At udregne hvilken størrelse baby JJ bruger i tøj og hvornår han kan passe hvad.. #pytagoras
  5. Første tur med barnevogn og dødsangst for at han skulle skrige hele vejen. #wecandoit
  6. Når det går op for dig at de fleste af dine (flotte) forestillinger om ‘sådan skal vi/skal vi ikke gøre’ går op i røg når der kommer en lille klump dej til verdenen. #dowhatyougottado
  7. Hvor hurtigt du omstiller dig til et liv med baby og dermed ikke skænker arbejde en eneste tanke, selvom det var ALT for bare et par måneder siden. #hvilkenemail
  8. Når du ammer konstant og dermed har masser af tid til fx at tænke på alle de ting du IKKE kan fordi du har en baby på 8 dage. Jeg kan nævne: Cykle ud til min veninde på hendes husbåd og tage en dukkert, sidde på Pastis hele aftenen med Sidsel, sove længe, passe mine bukser, drikke 4 liter Rosé…  #stopdigselv
  9. Hvor kan man dog drømme om at børste tænder #missyou
  10. Første dag alene på barsel – indrømmer gerne at jeg ringede til min mor efter forstærkninger #hejmor

Min første måned på barsel har dog også stået på lange ture med Winston og en kop kaffe, udflugter til Vesterbro og min favorit cafe Granola og et besøg på udstillingen af Sano x Wang & Söderström på Refshaleøen (og morgenmad på Lille Bakery!). Så jeg kommer da lidt ud…!

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et barsels-look