Situationer fra min første måned på barsel - som mor

En slags talje og de savnede bukser

Frakke fra H&M, Céline Eva solbriller, Mads Nørgaard strik, Céline bukser og adidas Stan Smith sneakers.

I går kunne jeg for første gang siden foråret, lukke mine favoritbukser igen. De sidder lidt strammere end pre-baby, hvilket jeg er helt ok med, 5 uger efter fødslen, men GUD hvor er det rart at være tilbage i almindelige bukser og tak til de heftige efterfødselsveer som har gjort det muligt #blessyou. Vejret er efterhånden også sweater weather, hvilket betyder jeg kan bruge min favoritstrik fra Mads Nørgaard igen. Jeg håber i mit stille sind at de snart laver den i flere farver – har dog også kig på denne her.

Jeg elsker at jeg kan bruge min garderobe igen (KÆMPE hjerte), det er så rart ikke kun at gå i elastiktøj. Frakken er dog ny, sammen med de hvide Stan Smith sneakers, åh hvide sneakers.. (endnu et kæmpe hjerte). Det bliver en go-to kombination det her forår.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Situationer fra min første måned på barsel - som mor