En slags talje og de savnede bukser

Mid season sale hos Me & the Met

Reklame for Me & the Met

Wood Wood strik her, Ganni bukser her, Céline Eva solbriller & New Balance 990v4 fra Rezet Store.

I går var jeg til familiefødselsdag og i disse tider, betyder det at skulle ud af døren, at tage rigtig tøj på – ellers så holder jeg mig til sweatpants her hjemme.. Tænker jeg skal nyde det, nu jeg kan.

Mit outfit er fra Me & the Met og det er to af mine favorit items i anledningen af deres meget populære Mid-Season sale. Den fine strik er fra Wood Wood, modellen Anneli, som jeg faktisk har i forvejen. Men den er så god – sådan lidt kort og bred, som jeg elsker. Bukserne er fra Ganni, og selvom jeg er tilbage i mine normale bukser igen, så er en elastikkant ikke at kimse af. Lidt kokketern skader heller ikke, vel?

Me & the Met har 25% på næsten alt (undtagen varer der er nedsat i forvejen) og i skal altså bare bruge koden fredes25 for at indkassere rabatten. Koden gælder til og med 14. Oktober 2018.

Der er ret mange fine ting (og lidt finere pris med 25% rabat, am i right?). Jeg har selv kig på denne flotte skjorte og denne her frakke, som ville passe meget pænt ind i min efterårsgarderobe.

Ps. Husk at Me & the Met leverer personligt, samme dag som du bestiller (i storkøbenhavn) – og med mulighed for liiige at prøve en anden størrelse. Farvel tøjkrise!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En slags talje og de savnede bukser