Beauty rutiner: Sundt og stærkt hår

Et weekend look

H&M frakke, Mads Nørgaard bukser, Céline solbriller, adidas Originals Yung-1 sneakers og Vito ringslynge.

Denne weekend har været god. En baby der har sovet sødt, varm kaffe, godt vejr og lidt mere overskud end de sidste par uger. Så rart! Vi er igen, igen på boligjagt, så det har opslugt en del af weekenden. Det er så underligt ikke at vide hvor i byen vi bor fra 1. Januar! Men vi er ved godt mod og jeg synes egentlig det er lidt fedt at alt kan ske  på den front (i et forsøg på at overdøve angsten for at være boligløs i 2019…).

I er mange der spørger til ovenstående ringslynge fra Vito og min vikle fra Artipoppe, så jeg tænkte at lave et indlæg dedikeret til det. Hvis det har interesse?

1 kommentar

  • Lykke

    Det ville være mega fedt med et indlæg om vikle! Og måske især om outfits man kan vikle i så baby ikke bliver kold på ryggen osv. Er ikke spor imponeret over de der bære-jakker og den slags, man må kunne finde på noget federe! 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty rutiner: Sundt og stærkt hår