Et weekend look

Stil og graviditet med Trine Kjær

Hvordan styler du en voksende babymave når du normalt kan bruge skinny jeans og noget med en talje? Jeg har arbejdet på en lille føljeton der omhandler stil under graviditet. Det optog mig meget under min graviditet og jeg fandt ofte inspiration hos andre bloggere og på instagram. Derfor tænkte jeg at det var en brugbar og fin idé at samle det til en lille serie her. Det var noget jeg gik i gang med langt før min barsel startede, og planen var at lave alle indlæggene klar op til min termin. Nå, men så kom JJ lige en uge før termin og der slog mig altså lidt ud af kurs. Derfor kommer de indlæg nu – men i kan godt glæde jer, for har sat nogle seje og stilede damer i stævne. Første omgang er med en god veninde og kollega, Trine Kjær.

Navn + titel: Trine Kjær, indehaver af Trine’s Wardrobe og stylist.
Termin: 27/6 2017, men endte med at føde 14 dage senere, nemlig 11/7

Beskriv hvordan du havde det da du fandt ud af at du var gravid: Det var en fredag i oktober 2016. Jeg var lige kommet hjem fra New York, og min kæreste Nicholas skulle være vært på P3 Guld den aften. Jeg havde det på fornemmelsen så snart flyet landede i DK fredag morgen, men jeg ville ikke tage en test før lørdag, da Nicholas havde vildt travlt hele dagen og var ret nervøs op til live showet. Lørdag morgen tog jeg så testen, og den første viste negativ, et par timer senere tog jeg en til, og den var positiv. I det jeg tog den snakkede Nicholas i telefon med sin mor – verdens længste samtale og jeg var ved at gå ud af mig selv fordi jeg så gerne vil fortælle ham det.

Dine følelser omkring ventetøj i 3 emojis:

  • 🆘
  • 😬
  • 👛

Fordi jeg synes at graviditetstøj grundlæggende er ret usikkert og jeg i stedet købte en masse accessories.

Købte du noget ventetøj? Hvis ja, hvor fandt du det bedste udvalg?: Jeg købte intet udover gode amme bh’er. Jeg var ret heldig at jeg ikke blev specielt stor gravid, så jeg kunne bruge meget af mit tøj meget længe, og den sidste tid hvor maven var rigtig stor, der levede jeg bare i kjoler. For mig var det meget vigtigt ikke at gå ud og investere i en helt ny gravid garderobe som jeg vidste jeg aldrig vil bruge igen. I stedet lånte jeg en del af min kærestes tøj faktisk og hvis jeg købte noget så var det oversized, så jeg både kunne bruge det som gravid, men også efter jeg havde født.

Som blogger, hvor en stor del af dit arbejde er at dele dine outfits og looks, hvordan gik du så til det at style dig igennem 9 måneder med en voksende baby bump?: Jeg vil lyve hvis jeg ikke sagde det var vildt udfordrende. Det var faktisk næsten det sværreste ved at være gravid. Jeg er vant til at klæde mig på en helt bestemt måde efter min “normale” krop og lige pludselig kunne jeg ikke gøre brug af alle de stylingtricks jeg før har brugt. I den første periode hvor maven ikke var særligt stor klædte jeg mig stort set som før, og da maven blev stor blev min stil markant mere feminin end normalt fordi kjoler var det eneste jeg havde lyst til at have på. Jeg husker stadig følelsen af hvor fedt det var at have jeans på igen efter jeg havde født 😀

Jeg synes selv det kan være så svært at finde et outfit så jeg stadig føler mig, som mig selv. Kan du relatere til den følelse? Og hvad gjorde du?: Ja totalt. Jeg har altid gået ret meget i højtaljede bukser og generelt set været vant til at have en talje og det at taljen er erstattet af en stor melon (dejlig en af slagsen) gjorde at jeg slet ikke følte mig som mig selv når jeg klædte mig på. Mit bedste tips er at fokuserer på accessories. Gå med nogle store øreringe eller køb en ny version af din yndlings taske, nye sneakers der får dig til at føle dig smart eller et par pæne stiletter, hvis du orker at gå i dem. Accessories var i hvert fald en kæmpe hjælp til at jeg stadig følte mig som mig selv.

Hvad er dit bedste styling tip til flotte kommende mødre?: Investerer i kjoler. Gravide kvinder er så smukke i kjoler, og de kan desuden bruges efter man har født. Derudover så hvis maven frem. Det er det smukkeste i verden at være gravid, så vær ikke bange for at gå i stramme toppe eller kjoler – selvom det kan være lidt grænseoverskridende.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et weekend look