Stil og graviditet med Trine Kjær

Trenchcoat og sneakers

&Other Stories trenchcoat (lignende her*), Proenza Schouler t-shirt, Mads Nørgaard bukser, adidas Originals Yung-1 sneakers fra Rezet Store, Céline solbriller & ringslynge fra Vito.

Mit outfit fra forleden dag hvor jeg drak efterårsferiekaffe med Sidsel på et af mine yndlings kaffesteder i KBH, nemlig Prolog i Kødbyen. Lige nu er jeg igang med at finde ud af en god måde at klæde mig på, som passer til at jeg kan bruge både slynge og vikle, men samtidig også let kan amme – spændende nye udfordringer i #momlife! Og så klager jeg bestemt ikke over det opturs ‘efterårsvejr’ som vi har pt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stil og graviditet med Trine Kjær