Trenchcoat og sneakers

Organic Favorite Tees – en ny kollektion fra Mads Nørgaard

Organic Favorite Tees – en ny kollektion fra Mads Nørgaard.

Det er ingen hemmelighed at Mads Nørgaard er et af mine favorit brands. Mads Nørgaard laver sådan noget tøj jeg har lyst til at have på til hverdag, og noget tøj som jeg let kan kombinere med det meste i min garderobe. Det må jo egentlig være succes kriteriet for et tøjmærke… så well done Mads Nørgaard!

En anden ting jeg er kæmpe fan af, det er gode t-shirts. Hvis i har læst min og Sidsels bog SMART, så er der et helt afsnit om jagten på den perfekte t-shirt (hvis i ikke har læst den, så finder i den her – den er mega god!).

Mads Nørgaard har netop lanceret en ny kollektion som hedder My Favorite Tees. En lille fast del af sortimentet som byder på gode tees, en long sleeve og en tank top, i basis farver og lavet i økologisk bomuld. Kampagnen er skudt med en masse seje mennesker rundt omkring i København.

Prisen er 350 kr for 2 t-shirts, og jeg tænker allerede at det bliver en ny favorit i min garderobe også!

Læs mere om kollektionen her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trenchcoat og sneakers