Situationer fra mine første to måneder som mor

Et drømme look i slut oktober

Céline solbriller, H&M frakke, &Other Stories cardigan, Hosbjerg nederdel, Truss taske & Nike Air Jester sneakers fra Rezet Store (på tilbud).

Her i slutningen af Oktober gad jeg virkelig at iføre mig ovenstående sæt. Jeg har genfundet min kærlighed til cardigans (ammevenlig beklædning) og eftersom efteråret stadig viser sig fra sin milde side (og mor-varmen er real!), så nyder jeg ikke at skulle pakke mig helt vildt meget ind endnu. Rezet Store kører forresten en lille rabat på alle Air Force sneakers pt..!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Situationer fra mine første to måneder som mor