Turtleneck og nye sneakers

Pink sweater og den pæneste frakke i byen

H&M frakke, Mads Nørgaard strik, Céline solbriller*, Céline bukser*, øreringe fra Jan Kønig & Nike Air Max 97 sneakers.

En tung uldfrakke over en højhalset strik, rangerer næsten lige så højt på listen over favorit kombinationer, som gode jeans og en t-shirt. H&M har igen i år lavet den pæne frakke, som blev udsolgt på et split sekund sidste år – hvilket jeg har ærget mig over siden. Jeg er svært glad for den olivengrønne/brune farve, kombineret med den pink, så den kommer i nok til at se mere til.

Mine dage på barsel, flyver afsted og kunne se det var nærmest 2 uger siden jeg har opdateret her inde. Men eftersom Baby JJ styrer slagets gang, så kommer det lidt i klumper. Instagram er dog lidt mere steady, så husk at følg med der – så kan i også få en dosis ammehjerne opdateringer..!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turtleneck og nye sneakers