Pink sweater og den pæneste frakke i byen

Weekend wishes

&Other Stories frakke*, Toteme skjorte, Missoni sokker, Mads Nørgaard suitbukser, Hvisk Cayman taske & Veja sneakers*.

Mine weekend ønsker ud i outfits omhandler en stor vamset frakke, som føles som et stort kram. (mere) miljøvenlige sneakers, herrebukser og en pæn skjorte.

Julesalget er for alvor gået i gang og en tur igennem byen er mere stressende end hyggeligt, skulle jeg hilse og sige. Efter at have tilbragt de sidste to juleaftener og nytårs i udlandet, glæder jeg mig lidt til at embrace højtidsstemningen i år. Her hjemme starter vi med kæmpe Thanksgiving middag i næste uge – kun som en undskyldning for at se vores venner og lave en stor fugl i ovnen (og pecan pie, min favorit), og så står den ellers på julehygge hver weekend i december. Og jeg glæder mig faktisk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink sweater og den pæneste frakke i byen