Stil og graviditet med Julie Blichfeld

Weekend look

Hue fra Arket, skjorte fra Birgitte Herskind, bukser fra Céline, Cayman taske fra Hvisk og ring fra Ole Lyngaard.

Jeg har brugt weekenden med at fejre friendsgiving (ja, jeg er så irriterende) og julehygge (årets første juleevent) og virkelig nydt at vi har været to sæt hænder til baby JJ. I er en del der har skrevet på instagram ang. tasken og huen – tasken er fra Hvisk og er den samme som jeg har vist i gul flere gange. Huen er fra Arket og jeg købte den i butikken i København hvor der var masser. Desværre findes den ikke online. Men den er sygt nice og varm 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stil og graviditet med Julie Blichfeld