Weekend look

Situationer fra mine 3 måneder som mor

I dag, for præcis 3 måneder siden, kom JJ til verdenen. Jeg ville have været i god tid og skrevet det her indlæg i formiddags, men, surprise, det skete bare ikke. Det er nok den største forandring, som jeg tilmed har aller sværest ved at affinde mig med. Nemlig at dagene ikke bare sådan kan planlægges som jeg har lyst. Og jeg forstår nu alle forældre der planlægger efter hvornår der bliver sovet lur – den halve time fra eller til en aftale, kan være afgørende…!

Men 3 måneder er gået, jeg er blevet meget bedre til at være mor, og min lille søn har foldet sig ud og det viser sig, tænk en gang, at der gemmer sig et lille menneske. Han har det lol over at kigge på ting, han råber op og han har endda opdaget sin hånd. Kun den ene, og ret skal være ret, jeg er ikke sikker på at han kan forstå at det er hans egen hånd. Så han har opdaget én hånd. Det er optur og jeg kan nu ægte mærke den der helt ind i knoglerne kærlighed og forbundethed – det er jo derfor andre folk får børn, og flere børn efter det.

Nå men jeg fortsætte min lille stime af indlæg om skøre, sjove og underlige situationer fra mit liv som nogens mor. Så her kommer der lidt fra mine 3 måneder som mor:

3 måneder som mor:

 • Når du har den der dybe øjenkontakt med din baby, altså hvor i SER hinanden… men så er det bare noget lige bag ved dig han kigger på… eller fordi han skider og koncentrerer sig så meget at han fastholder blikket. #ohwell
 • Når din søn åbenbart har en præference for blonde piger #blondeshavemorefun
 • Jeg er på fancy cafe med veninder og JJ falder i dødlignende søvn på mit skød imens jeg spiser. Veninder roser ham – ‘hvor er han let’ og jeg tænker ‘guuud ja hvor skønt at han bare lige sidder her og sover lidt’. Frokost er færdig og veninder går tilbage på arbejde og jeg smutter ‘lige’ ned for at skifte ham inden vi skal trille hjem. Kamp-nap er så grundet at JJ har skidt sig selv HELT op i nakken og supermor har selvfølgelig ikke skiftetøj med fordi drengen normalt kun skider hver 12. dag og det var IKKE den dag. Jeg må prøve at rense mit barn på et heldigvis meget velekviperet puslebord som en sød og velmenende caféejer har henvist os til, uden at kende til omfanget.. #undskyld. Så vi kørte truckervask og et godt look med bar mave i strikvest og strømpebukser og måtte købe en rednings bodystocking i Føtex til at erstatte den belortede.. #poopshow
 • Babybio succes – tænk engang hvor havde jeg savnet at være i biografen! Jeg fik det timet med at JJ sov knapt to timer i viklen imens jeg kørte dronningemandler og en cappucino ned. #bliss
 • Er det kun mig eller er Cappucino en rigtig mor-kaffe? Før jeg blev gravid drak jeg kun sort kaffe og nu er jeg bare vild med cappu’s… #delicious
 • Når du bliver liiiidt nærig med nyt babytøj og derfor konsekvent køber det et par numre for stort så han ikke kan bruge det nu, men først lige om lidt. #hankanvokseidet
 • ARKET har det sødeste børnetøj. Altså på sådan en sej måde, hvor jeg godt gad at de lavede præcis det samme i voksenstørrelse.
 • Når dit barn OG hund har et meltdown samtidig og det åbenbart er så tydeligt at der er en dame der komme ud fra en cafe, tager min taske fra barnevognen og siger ‘ind med dig, du kan sidde og amme nede bag i, jeg skal nok bære dine ting ind’ og placerer mig i en blød sofa på cafeen, men alle mine ting (og hund) og siger ‘jeg har fire børn, jeg ved hvordan det er’. Det var heldigvis cafeens ejer og min nye yndlingsperson i verden #bff Det er desuden denne café.
 • Det er decideret overmodigt at starte en challenge med ammehjerne og en baby på 2 måneder… update på min Minimalist Challenge følger snarest #skyderligeovermålet
 • Når du kommer til familiefødselsdag, sætter dig godt til rette i sofaen for at amme og lige rækker ud efter de lækre snacks (blandt andet fyldte chokolader) der står fremme og der så bliver sagt ‘bare spis løs, der er masser af snacks, vi vidste jo du kom’ #snackmonster
 • Hvor akavede stillinger man rent faktisk kan sove i, fordi man ligger med sin lille klump kærlighed i armene og ikke kan overskue hvis han vågner af at man flytter ham. #nejjegliggerfinther

I kan finde mit indlæg fra min første måned som mor her og mit indlæg om de 2 måneder her.

2 kommentarer

 • Caroline

  Haha. Du er sgu morsom <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Jeg er vild med caféejeren, det er virkelig det sødeste og mest medsøsterlige jeg længe har hørt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend look