En jul uden gaver - nu med barn

H&M Trend favoritter

Tørklæde, leggings, cremefarvet bluse, uldfrakke, lavendelfarvet t-shirt, hue, sort bluse, blå jeans, sorte bukser, fake fur frakke, gyldne øreringe, cashmere hættetrøje, gul strik, sort ribbet bluse, cashmere bukser & sølvfarvede hoops.

Det seneste år har H&M trend virkelig opgraderet deres kollektioner og jeg bliver ved med at finde ønsker på mine online shoppingture 🙂 Inspirationen er ikke til at tage fejl af. Klassisk work wear med inspiration fra Céline, Toteme, Filippa K og Ganni. Priserne er efter kvalitet, så en uldfrakker koster stadig en del mere, end en normal H&M frakke, men det jeg har fra Trend kollektionen, har så heller ikke skuffet.

Der er lukket for shopping her hjemme pt, da vi flytter om et par uger, men håber i kan finde lidt mandagsinspiration 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En jul uden gaver - nu med barn