H&M Trend favoritter

Jule pre-sale hos Me & the Met

Reklame for Me & the Met

2nd hand dunjakke, Ganni kjole fra Me & the Met her, Prada taske & Céline støvler og solbriller.

Årets selskabskjole er i hus for mit vedkommende – den prikkede sag fra Ganni hos Me & the Met er flyttet ind. Det der med kjoler er lidt spændende i forhold til at sidde pænt på en krop for ikke så længe sidenfødte en baby og i forhold til at være ammevenlig. Denne her er begge dele og tilmed smart og sådan sofistikeret, ik? Derudover så kan man slet ikke se at jeg har yoga pants på inden under hvilket jeg synes er et lille lifehack. Og så det sidste – der er bare noget med prikker, ik? Jeg ved ikke hvorfor, men et godt prikket mønster er så dragende, sådan har jeg altid haft det. Kender i det?

Me & the Met holder sæsonens mid-season sale fra i dag, og jeg ved at i elsker det, så det er med glæde at jeg igen kan tilbyde koden fredesblog40 der giver 40% på alt undtagen nyheder og i forvejen nedsatte varer.

Så mangler i lige et look til den sidste julefrokost, nytårsaften eller noget, så er det altså om at slå til. Me & the Met tilbyder personlig levering samme dag i København, så det er faktisk til at nå. Det smarte er, at de lige har en størrelse eller to ekstra med, så det ikke er forgæves, hvis nu det bestilte ikke passer. Læs mere om levering her.

2 kommentarer

 • Lotte D

  Virkelig smart sæt tøj Frede. Må næsten være en julekjole med de snefnug:D Den er så fin altså. Ikke engang julemands-kostumer.dk har så flot juletøj. Du er god til at finde søde kjoler og tøj. Vil gerne vide hvilken størrelse den Ganni er og om du køber nye kjoler hver jul eller mere genbruger? Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Hej Frede!

  Den er så fin den kjole! Må jeg spørge hvad størrelse din er? Og hvor høj du er? Glædelig jul til dig og din lille familie <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M Trend favoritter