Jule pre-sale hos Me & the Met

Se min sneakersamling – Inside the box med Rezet Store

Vil i se min sneakersamling? I er mange der har spurgt ind til min sneakersamling og endelig får i lov at se ind i the mysterious walk-in!

Inside the Box

Jeg har medvirket i Rezet Stores eget web tv program, Inside the box. Et format hvor Mads Emil Møller (kender i ikke ham? Så følg med her), besøger sneakersamlere i hele Danmark. Jeg er den første kvindelige samler der er med (yes!) og selvom det ‘kun’ er halvdelen af min samling der er der, skal der nok være noget godt 🙂

Min sneakersamling

Jeg viser mine favoritter, de sjældne, de hypede og klassikerne frem. Og så selvfølgelig mit walk-in som jeg er så glad for (og desværre kun kan benytte knapt en uge endnu!) Jeg samler både på helt specifikke modeller, fx. Nike Air Max 97 som jeg både køber 2nd hand på ebay, hos Unlimited CPH, på loppemarkeder eller hos Flight Club. Men også fra ny, når der er re-issue af silver bullet eller fx denne her gule Air Max 97 som er på min shoppingliste. Der er også vintage Asics Runners, collabs og teenage hype i form af Yeezy, som jeg har en forkærlighed til.

Men i må hellere bare se afsnittet, inden jeg røber for meget.

Det er virkelig sjovt at se hvor gravid jeg var på de her optagelser –  helt hævet i hovedet og forpustet… Nu når jeg sidder og skriver det her indlæg sover JJ i viklen hos mig. Det er rimelig unreal, haha.

Jeg vender straks tilbage med detaljer om min garderobe – både de brune skokasser, reolerne osv. Det er i nemlig også mange der har spurgt ind til. Men synes det fortjener sit helt eget indlæg.

Jeg håber i nyder jeres søndag, og 3. advent i December. Er jeg den eneste der synes denne her måned flyver afsted?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jule pre-sale hos Me & the Met