Minimalist challenge: status

Sneakeropbevaring og walk-in garderobe

Tak for den varme modtagelse af Inside the Box episoden hvor jeg viste min sneakersamling frem. Hvis I ikke har set det, så finder i det her. Jeg lovede jo at vende tilbage med detaljer om opbevaring af mine sneakers og selvfølgelig de lyserøde reoler 🙂

Jeg startede i foråret med at researche forskellige muligheder for at lave mit lille walk-in closet så nice som muligt. I rummet var der i forvejen et stort IKEA Pax skab (det kan seriøst indeholde meget!). Jeg kiggede derfor efter en god løsning til sneakers og tasker i form af en reol og så nogle kasser til opbevaring.

Det meste research og inspirationssøgning laver jeg på Pinterest og instagram – i kan se lidt inspiration her, her, her, her og her.

Pink reoler

Jeg endte med at samarbejde med Nomess og fik den lyserøde Space reol i gave, samt 8 af deres gennemsigtige opbevarings kasser som fungerer som skuffer der kan stables. Space systemet kan let sættes sammes og fåes i forskellige bredder og højder. Det er faktisk på udsalg her. Kasserne hedder Clear Drawer og fåes i to forskellige størrelser her (også på udsalg). Størrelse Small passer fint til mine sneakers som er en 37-38.

Arkivæsker

Da jeg havde en fugtskade for et år siden, måtte jeg smide en masse af mine originale skokasser ud (mega øv) og i min søgen på en erstatning der var til en ok pris (skulle bruge omkring 40 stk.) og ok pæne, fandt jeg de her brune kasser i karton fra Jakodan. De passer fint til min størrelse sko og måske til en størrelse 39, men ikke meget større tror jeg. For at kunne finde rundt i indholdet af dem, har jeg lavet labels med en god gammeldags Dymo – det tog f.o.r.e.v.i.g.t..! Den finder i her. Jeg vil foreslå en automatisk version som denne

Håber har fået lidt inspiration til hvordan i skal opbevare jeres sneakers! Og hey, hvis i har gode ideer, løsninger eller tips, så del endelig!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Minimalist challenge: status