Sneakeropbevaring og walk-in garderobe

Stil og graviditet med Josephine Aarkrogh

Stil og graviditet

Hvordan styler du en voksende babymave når du normalt kan bruge skinny jeans og noget med en talje? Jeg har arbejdet på en lille føljeton der omhandler stil under graviditet. Det optog mig meget under min graviditet og jeg fandt ofte inspiration hos andre bloggere og på instagram. Derfor tænkte jeg at det var en brugbar og fin idé at samle det til en lille serie her. I kan læse mine interviews om stil og graviditet med Trine Kjær her, Zoe Rosielle her og Julie Blichfeld her. Nu er vi nået til sejeste Josephine som jeg under hele min graviditet har haft kaffeklub med – så kunne vi vende alt fra scanninger til lejlighedssøgen 🙂 Jose er netop flyttet ind i den mest drømmeagtige lejlighed på Frederiksberg, er mor til fineste lille Anaïs og så ser hun altid smart ud! I kan følge med hos Jose på instagram @josephineaarkrogh

Navn + titel: Josephine Aarkrogh, Fashion Director på ELLE.

Termin: 20. oktober, men hun var planlagt til kejsersnit den 10. oktober. Hun var dog lidt stædig, og ville allerede ud den 6. 🙂

Beskriv hvordan du havde det da du fandt ud af at du var gravid: Glad, spændt og virkelig bange! “Er det nu det rigtige? Er vi klar?”. Når man først er nået et godt stykke af vejen i graviditeten er der jo ingen vej tilbage…

Dine følelser omkring ventetøj i 3 emojis:

 • 😵
 • 🚫
 • 😱

Købte du noget ventetøj? Hvis ja, hvor fandt du det bedste udvalg?: Ja, men jeg prøvede at gå så meget udenom det som muligt. Det gik dog virkelig hurtigt med at jeg ikke kunne passe mine elskede jeans, så det første jeg købte var et par mommy-jeans (altså som i rigtige mor-jeans og ikke bare den moderne mom-udgave) fra H&M. Dem der hedder Skinny (ikke Super Skinny) der er lidt cropped ved anklerne var jeg rigtig glad for. Jeg prøvede også nogle gravid-jeans fra Asos, men de havde kun lidt elastik syet ind i toppen (og gik ikke helt over maven), så de holdt ikke da maven blev rigtig stor. Og så gravid-strømpebukser – det var virkelig en lettelse fra de normale der pludselig strammede meget!

Som influencer, hvor en stor del af dit arbejde er at dele dine outfits og looks, hvordan gik du så til det at style dig igennem 9 måneder med en voksende baby bump?:
Ja det var lidt en udfordring. Jeg går normalt altid i jeans, men pludselig skulle jeg være en kjole-pige. Heldigvis har det jo næsten været varmt i hele min graviditet, så jeg greb hurtigt ud efter flagrende kjoler hvor der var plads til maven … Jeg fik mange kommentarer for mine ‘fine’ kjoler, som sagtens kunne have været brugt til en havefest eller noget, men jeg stylede dem med sneakers og flade sandaler, så de også var perfekte til hverdag.

Jeg synes selv det kan være så svært at finde et outfit så jeg stadig føler mig, som mig selv. Kan du relatere til den følelse? Og hvad gjorde du?:
Jeg dyrkede accessories! Tasker og sko fik mig til at føle mig som ‘mig’. Men det man ikke lige tænker over mens man er gravid, er at når man har født så går man fra at have gravid-venligt tøj på, til at skulle tænke i amme-venligt tøj … Så starter en helt ny udfordring! Jeg er stadig ved at lære det, men rygtet siger at skjorter er gode … og så er amme-bh’er selvfølgelig et must. Jeg elsker dem fra Six Studio og Underprotection.

Hvad er dit bedste styling tip til flotte kommende mødre?: Slå-om-kjoler! Og store skjorter. Jeg købte en prikket Réalisation-kjole som jeg levede i, og så var jeg glad for en hvid Totême-skjorte som jeg havde i forvejen. Og så synes jeg at man godt må forkæle sig selv med lækre sko, så længe de også er behagelige.

2 kommentarer

 • Christina

  Ihj, jeg mangler virkelig også inspiration til en vinter graviditet. Der er de løse sommerkjoler altså for kolde.. 🙈 Men super tak for god inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Elsker disse indlæg, men synes lidt man mangler vintergravid perspektivet 😉
  Min graviditet er heldigvis snart ovre, men hold da op, hvor har påklædning været svært og jeg frygter allerede for i morgen(nytår), da jeg nærmest er for gravid til at være påklædt, men stadig i højt nok humør til gerne at ville ud til nytår med et vennepar og kæresten 😉
  Synes disse indlæg giver super meget inspiration og elsker dem, men er også lidt træt af historien om de store florlette kjoler 😉 (gravide strømpebukser er så træls og falder ned, synes jeg).
  Bedste hilsner til dig 🙂
  C

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneakeropbevaring og walk-in garderobe