What's up Mama

5 måneder som mor

Der er næsten gået 5 måneder siden JJ kom til verdenen – og jeg har forsømt min mommy-blogger duty, for jeg har ikke lavet en update fra 4 måneder… Sorry. Har samlet lidt ekstra sammen af sjove og skøre situationer fra mit liv som mor.

 • Ammehjernen lever stadig i bedste velgående. Forleden tændte jeg ovnen på 250 grader (!) og smed 4 croissanter ind og gik så ud af køkkenet og glemte ALT om dem. Min svigermor reddede dem ud efter 10 min. Så var de super fine sorte uden på og rå inden i… Ps. Croissanter på frost fra Daniel Letz er hjeeeeernedøde og måske det bedste weekend hack over dem alle. #ouioui
 • JJ er ved at få sine hjørnetænder først! #vampyrbaby
 • Når din baby snorker så højt at der er en butiksassistent der “simpelthen ikke kan forstå hvor den lyd kommer fra” og du lidt pinlig prøver at skjule at den kommer fra viklen… #babykaffemaskine
 • Når du har glemt at der findes modeuge, fordi du er i en form for barselsbobbel #ifeelold
 • Når du nu officielt kan køber gaver fra baby og hund. Min kæreste fik således et par sneakers fra JJ og Winston i fødselsdagsgave som de ‘HELT selv havde købt’ føler mig SÅ mor-pinlig og elsker det! #getalifemom
 • Når dine bryster bare bliver hevet frem hvor som helst for at amme – jeg var engang blufærdig… #freethetitties
 • Jeg havde min første ‘ude aften’ i sidste uge. 25 minutter blev det til, før jeg blev kaldt hjem til en baby der bare skreg og skreg. Av mit hjerte #camparimåvente
 • Når du finder ud af at dit barn er kildent… #undskyldskat
 • Det er så sygt hvor meget man kan behovsudsætte – sult, tandbørstning, tisning, ømme arme osv. når ens baby sover #jegventerbare
 • Det der 4 mdrs appetitspring er #real her hjemme. JJ har nærmest spist en gang i timen de sidste par uger, i forhold til før hvor det mere har været hver 2. eller 3. time. Men jeg nyder det. Han gider nok ikke at ligge i ske når han er 10 år… #hangrybaby
 • Når du kigger på solhatte til babyer og får det SÅ LOL. Babyer ser jo for grineren ud med hatte på. Overvejer om han skal have solbriller også! #howdy
 • Har været til babysvømning to gange og JJ elsker det! første gang var jeg der med en af min venner gennem mange år som jeg plejede at gå i byen med. For 10 år siden var vi til rave på Culture Box og nu står vi så i det varme tissevand i Frederiksberg Svømmehal og laver bobler #10yearchallenge
 • Når vi er i Thailand starter vi på lidt grød med JJ og jeg glæder mig så meget til at han kan fedte rundt i ble og bar dunk #tykturist
 • Havde en totalt succesdag med JJ og barnevogn – han sov 3 lure i den og hyggede sig så meget. Det føltes så rart og trygt, blev helt stolt. Og lige bagefter savnede jeg helt at have ham i favnen #typisk
 • Når du føler dig som batwoman/supermom/moder theresa fordi du formår at mødes med en murer kl. 08 om morgenen på Nørrebro – med baby. Som er glad. #goals

Det var mine noter fra de sidste to måneder – næste omgang bliver Thailand Special. Glæder mig allerede.

2 kommentarer

 • Gitte

  Hej. Elsker de indlæg. Kan sådan relatere til dem #momlife 😊 Kan du lokkes til at lave et indlæg om hvad I tager med til Thailand til JJ. Vi skal af sted om en måned med samme koncept og babystørrelse – og er mildt sagt pakkeforvirret 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Elsker de her updates! Vil du ikke fortælle lidt om dit ammeforløb? Og hvordan du leger med og aktiverer JJ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What's up Mama