Erstatningsshopping

Hej fra Thailand

Billedet her er fra 2015 hvor jeg var i Thailand for allerførste gang, med Kenneth. Vi var på en pressetur til Bangkok og Chiang Khan i det nordlige Thailand op mod Laos. Jeg forelskede mig fuldstændigt i landet og særligt Bangkok som er så mega fed en by. Sidste år var jeg afsted med min mors familie og i år er jeg afsted med min egen lille familie + min svigermor.

jeg skrev faktisk det her indlæg 2 dage før vi tog afsted på vores lange rejse. Men, så skrev min veninde Katrine en SOS besked fra Bangkok. Luftforureningen var på 175 (det normale og acceptable niveau er 25-50). Så måske vi lige skulle genoverveje det med en lille baby.

Så min tid til at forberede i indlæg, blev snuppet af et par timers panik, og lynhurtig ombooking (eller forsøg på det), da vores tur skulle starte med 3 dage i Bangkok. Vi endte med et par dage i Hua Hin – men alt det kommer i et særskilt indlæg.

Jeg har været så spændt på at rejse med lille JJ og besøge en ny del af Thailand. Tusinde tak for jeres tips til hvor vi skulle bo, hvad vi skal pakke og andre gode tips til at rejse med en baby. Det er jo genialt med den videndeling. Vil selvfølgelig dele nogle indlæg med alle jeres tips, både ifht at rejse i Thailand og så lidt mere baby relateret.. men alt det når jeg er hjemme igen.

Lige nu er vi i Railey Beach – en lille halv ø i Krabi. Naturen er så smuk, men ærligt så er her ekstremt turistet, larmende og dyrt. Og så er der hjernedødt mange aber… så vi chiller mest ved poolen og har besluttet os for at teste alle de ‘hul i væggen’ spisesteder vi kan nå, for at slippe for turistede overpriser og dårlig vesterlandsk mad.

Indtil videre er det dog en virkelig dejlig rejse vi er på, på trods af et enkelt ophold her i Sommerland Thailand og et par uduelige aber. Jeg nyder hvert minut med min lille familie ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Erstatningsshopping