6 måneder som mor (Thailands edition)

Sneaker TV den nye sæson af Inside the Box – med mig som vært

Inside the Box – med mig

Så er der mere Sneaker TV. I fik en lille snas af min sneakersamling i den nye sæson af Inside the Box som jeg delte for et par måneder siden. Top-gravid og helt hævet (pregnancy g(/b)low). Men nu kan jeg endelig løfte sløret for en hel række af Inside the Box afsnit hvor jeg er vært, og besøger sneakerpiger i hele danmark. Vi optog det i sommer, lige inden jeg gik på barsel, så ja, jeg er kæmpe gravid og meget forpustet, men hey! Vi fik 6 episoder i kassen og jeg har fået lov at snage i en masse spændende sneaker samlinger hos nogle virkelig seje piger.

Jordans og held

Første episode af den nye sæson af Inside the Box, med mig som vært, er netop udgivet. Jeg besøger Jordan fan, Rebecca Hyldahl som både har en helt masse heat, men også en solid og nørdet Jordan samling. Det ser man ikke meget af hos piger i DK. Se med i afsnittet her over, hvor jeg snakker med seje Rebecca om held i raffles, hendes grails og konfirmations sneakers.

Nå ja, og hvad er det med mødre og Air Max 97?

Se flere videoer fra Rezet Store her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 måneder som mor (Thailands edition)