Vores mission for 2019 - en mere bæredygtig husholdning

En forårsfornemmelse og et outfit

Tusinde tak for jeres optur modtagelse af det her indlæg. Jeg har været ret nervøs for at dele det med jer, da det på sin vis ligger udenfor bloggens vanlige felt. Min bekymring er dog blevet gjort til skamme, for der har kun været good vibes. Ingen shamning, eller ‘men du gør jo sådan og sådan’, som jeg havde frygtet (for jeg kan jo selv tænke de tanker). Kun positive, nysgerrige og interesserede henvendelser fra jer. Tak for jeres positive input og opbakning i kommentarfeltet og på insta. Så fedt at I endda er med på denne her grønne omstilling, det har jeg det så vildt over! Tak, mega tak!

Nå men stilheden den sidste uge har dels været pga JJ som bare er i topform, hvilket er skønt, men også betyder mindre tid hvor jeg kan opdatere bloggen. Derudover så har jeg tænkt virkelig meget over bloggens indhold og form, netop efter jeg delte mit seneste indlæg. For selvom at jeg gerne vil være en hel del bedre ved miljøet, så holder jeg stadig af tøj og sneakers, og jeg holder også stadig af at dele det med jer herinde. Være det sig et outfit, ønsker eller inspiration. Derfor skulle jeg lige tage tilløb til at lægge et godt gammeldags ‘dagens’ op. Men her kommer det. Bloggen er en blandning af mode, rejser, beauty og mortanker, og nu med endnu et tema – bæredygtighed. Men jeg har helt klart en forventning om og en plan for at det nyeste tema kommer til at smitte lidt af på de andre…

H&M frakke (alternativ her), Hosbjerg jakke, Céline solbriller og adidas Yung-1 sneakers fra Rezet Store.

I dag har jeg mest af alt bare gået tur. En morgentur med Winston, en formiddagstur-lur med JJ, efterfulgt af stenbidderrognsfrokost (det er jo sæson!) og endnu en eftermiddagstur-lur med JJ. Jeg vil vove at påstå at jeg har fået fuld udbytte af denne forårsdag.

Mine sneakers afslører min situation pt. Jeg bor midlertidigt og har derfor det meste af min (sneaker)garderobe opbevaret, så de her Yung-1s får virkelig udtjent deres værnepligt. Det ligner mig ikke at have så beskidte sneakers, det er næsten pinligt. Men hey, JJ er ikke nået til sit kursus i sneaker cleaning endnu. Det kommer!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores mission for 2019 - en mere bæredygtig husholdning