Inspiration til en bæredygtig husholdning

Mid season sale hos Me & the Met April 2019

Reklame for Me & the Met

Nu er foråret for alvor kommet og jeg har nydt det i fulde drag i denne her uge. Forår betyder drinks ude i solen og Midseason sale hos Me & the Met.

Den der følelse af ikke at behøve at have jakke på, den er så fed og beviset på at det er ægte forår. Beviset på at det dog ikke er sommer endnu, er at jeg har haft min frakke med hele ugen. Som en ‘hvis nu’ løsning.

I anledningen af forårets komme har jeg (venligst sponsoreret af Me & the Met) tilføjet en klump solskin i min garderobe, i form af den fineste solgule mini taske fra Svenske ATP som du finder her. Jeg har haft et godt øje til ATPs smarte tasker i et godt stykke tid, og i forbindelse med dette samarbejde, faldt valget på denne, som jeg er helt sikker på bliver en trofast ven i lang tid. Den er præcis stor nok til nøgler, mobil, pung og en læbepomade (og en eller anden legedims til JJ) og udgør dermed den perfekte taske for en som mig, der ofte bare fylder lommerne.

Jeg synes derudover den klæder min blazer jakke, ualmindeligt godt, så jo. Vi skal nok blive fine venner.

Me & the Met har endnu engang startet deres midseason sale og jeg ved at i elsker det. Derfor er jeg glad for at kunne dele en lille forårs treat med jer. Brug rabatkode ”fredesblog25”, som giver 25% på alt undtaget i forvejen nedsatte varer og Nyheder til og med d. d. 14/4-19.

Husk at Me & the Met tilbyder personlig levering i Storkøbenhavn, det kan du læse mere om her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til en bæredygtig husholdning