8 måneder som mor

180519

Acne Studios blazer, Levi’s vintage jeans fra Prag Copenhagen, Céline solbriller, ATP Atelier taske og &Other Stories sandaler.

I lørdags var jeg ude – i 3,5 time. Vejret var godt, min forkølelse synes at være dampet lidt af og jeg nåede at drikke 2 drinks og 1 øl inden jeg blev kaldt hjem på ammevagt. Jeg havde høje sko på for første gang i et år. Så alt i alt, en succes.

Da jeg tog det her outfit på, blev jeg lidt glad. Fordi det er nogle af de ting jeg skrev om i mit indlæg om erstatningsshopping (som faktisk er det mest populære indlæg jeg nogensinde har udgivet!) og både blazer og jeans er blevet klare garderobe favoritter. Og det spår jeg dem til at forblive i mange år frem. Netop fordi begge dele kan bruges til det meste (det gør jeg i hvert fald) og fordi det er god kvalitet som forhåbenligt holder til brug i mange år.

Efter jeg udgav det her indlæg om en mere bæredygtig livsstil, er min lyst til at dele outfits, shoppingguides og des lige, dalende. Derfor har der også været lidt stille på bloggen (nå ja, og pga en flytning og noget med en baby..) men jeg arbejder på højtryk på at finde ud af hvordan Fredesblog.dk også kan afspejle min livsstilsændring. Det er ikke fordi jeg fra nu af aldrig kommer til at shoppe eller spise kød, men det bliver nok lidt anderledes.

Og on a retail note – her er skoene som i var så vilde med på instastory – de er fra &Other Stories.

 

1 kommentar

  • Pernille

    Fedt! Jeg læser netop med for de bæredygtige aspekter, og trækker mig ved shopping guides. Jeg tror i høj grad på at selv de små ting tæller – det er der de flestes verden kommer til at gå ud fra. Det er jo de færreste der er eksperter i bæredygtig livsstil fra day 1. Ingen er perfekte, og vi kommer alle til at købe en to-go kaffe eller et andet engangsprodukt mindst én gang mere. Forskellen består i bevidstheden omkring det.

    Ps. Skoene er dødflotte!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 måneder som mor