Hej fra barselsboblen

Missoni strømper – Me & the Met pre-sale

Reklame for Me & the Met

Missoni Strømper

Hvis der er noget jeg elsker – så er det strømper fra Missoni. En dyr vane, men dog de strømper der holder bedst (og er aller flottest) af dem jeg har prøvet i mine 31 år. Jeg elsker Missonis mønstre og kombinationen med sneakers er helt perfekt. Og lidt af en Københavner-pige uniform 😉 Jeg har hidtil købt dem i diverse outlets når jeg har været på ferie, men nu! Nu har en af mine favorit webshops, og gode samarbejdspartner Me & the Met fået Missoni strømper i deres sortiment her. Mega fedt! De koster 300kr. og det er jo også en slags penge for strømper, men jeg kan på det varmeste anbefale dem – kvaliteten er i top og det er godt for øjet, haha.

Spar 40%

Som en lille treat, har jeg dog en kode til jer, til Me & the Mets pre-sale, som giver 40% rabat på alt undtagen nyheder og i forvejen nedsatte varer. Koden gælder frem til d. 12 juni.

Kode er:

Fredesblog40

Det giver jo pludselig en fornuftig pris på de smukke strømper!

Weekday jakke, Mont Bell tee, Ganni shorts fra Me & the Met her, Missoni strømper fra Me & the Met her, Adidas Yung-1 sneakers fra Rezet Store.

Me & the Met har en helt unik leveringsservice og leverer personligt i storkøbenhavn. Det betyder at du kan bestille inden k. 18 i hverdagene og få leveret indenfor et par timer. Det helt geniale er at de altid har de omkringliggende str. med så du kan prøve dit køb og mindske fejlkøb eller en irriterende ombytning. Personliglevering hos Me & the Met er gratis ved køb over 300kr.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej fra barselsboblen