Missoni strømper - Me & the Met pre-sale

Den savnede hverdag og 4 hverdagslook

Reklame for Gomaye

Det savnede hverdagslook

Okay, jeg er ved at være ovenvande igen. Både efter et par uger med intens #baby og mere generelt siden JJ kom til verdenen, 2 flytninger og at nogen flyttede ind og dernæst ud af min krop. Jeg føler mig som mig selv, mere eller mindre, igen. Og det føles godt.

I de sidste par dage har jeg fikset i lejligheden og ikke mindst fået styr på mit klædeskab. Eller, it’s a process, ik 😉

Jeg har ryddet helt vildt meget ud, både med de tanker jeg skrev om her, in mente, men også af nød (damn you møl) og plads… Jeg tænker i højere grad over at optimere min garderobe så jeg kan kombinere tøjet på kryds og tværs i gode hverdagslook og så jeg kan bruge det til de lejligheder min hverdag nu byder på (pt. er det mest bare fedtede børnefingre…). Jeg kørte fx et festlook med garderobe favoritter, som jeg også bruger til hverdag, i dette indlæg. Og det var (hvis jeg selv skal sige det) hovedet på sømmen af hvordan jeg gerne vil bruge min garderobe. Mere ind til benet, men samtidig med plads til min kæmpe kærlighed til mode, og de nyheder der kommer med kollektionerne fra mine yndlingsbrands. Det er en balance gang, jeg stadig er ved at lære.

Gomaye

For snart længe siden, indgik jeg et samarbejde med Gomaye. Et nyt dansk brand fra 2017. Gomaye arbejde med forskellige initiativer, for at gøre deres kollektion mere venlig overfor miljøet. Det viser sig i både materialevalg, som genanvendt polyester og uld der er produceret med væsentligt mindre vand.

Derudover har Gomaye lavet en lille kollektion som hedder PURE, hvor der anvendes naturlig farve udvundet fra blandt andet planter, frugt og insekter. Processen er mindre belastende for miljøet end, når der farves med syntetiske farver og mængden af kemikalier minimeres.

Hverdags styling

Til det her samarbejde har jeg udvalgt nogle styles som kan bruges på kryds og tværs, både med hinanden, men faktisk endnu vigtigere, med andre ting i min garderobe. Sidsel har lært mig den regel der hedder at jeg skal kunne lave 3 outfits med et stykke tøj, før jeg må overveje at tilføje det til min garderobe. Meget smart. Så det har jeg gjort her med de fine kahki farvede sæt.

Jeg har stylet det i 3 looks, med ting fra min garderobe. Vi kunne kalde det hverdag, arbejde og fest, men hele mit liv er egentlig bare hverdag, og i få momenter, hverdag med høje hæle. Så det er egentlig mit take på hvordan det kan bruges forskelligt i 4 hverdagslook.

Den klassiske blazer

Det sidste item er en ternet blazer jakke. Den er fittet (og sidder ret pænt, imo) og kan fyres ud over hvad som helst. Jeg går ofte i mine blå jeans og hvide sneakers, og her er den perfekt. Hvis du ikke er lige så mønsterglad som jeg, så vil jeg anbefale en hvid tee istedet for en blå batikfarvet tee, haha.

1 kommentar

  • Sinne

    Hej Frederikke. Er den grå bluse også fra Gomaye? jeg synes ikke jeg kan finde en decideret webshop? Hvor kan man købe deres tøj? KH

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Missoni strømper - Me & the Met pre-sale