Den savnede hverdag og 4 hverdagslook

040619

Weekday denim jakke, Hosbjerg bukser, adidas Yung-1 sneakers, Mads Nørgaard x Helmstedt taske & Céline solbriller.

Klapvognen er fra Stokke og modtaget i gave.

Sådan her så jeg ud en dag i sidste uge. En af de der ‘ej det er slet ikke så varmt’ og ‘pyhh hvor er det lummert’ dage hvor jeg nåede at skifte fra lange bukser til shorts og tilbage igen…

Forleden tog jeg mig selv at være lidt forundret og lidt forurettet over alle der tager på ferie for tiden – det er jo uden for sæson..! Men næ, for det er sommer og dem jeg følger på instagram (det er der jeg får det meste af min info fra, jeg kan lige så godt være ærlig) tager så småt på sommerferie. Jeg er bare håbløst bagud. Den der barsel sætter lidt sådan nogle ting ude af spil, og jeg har da også svært ved at forstå at min barsel slutter om lige knapt to måneder (indsæt kæmpe angst emoji).

I er en del der skriver og spørger hvordan og hvorledes jeg gør når min barsel slutter – skal JJ i institution? Skal jeg tilbage på arbejde? og hvordan skal det blive med arbejde, blog og baby. Jeg vil meget gerne svare, men sagen er den at jeg lige selv skal finde ud af det. Der er nogle store beslutninger der skal tages og det hele skal gå op – men når jeg selv ved hvad jeg skal, så skal i også få det at vide.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den savnede hverdag og 4 hverdagslook