040619

Det perfekte nattøj

Samarbejde med og reklame for Juna

Nattøj til hverdag

Lige så meget som jeg elsker mode, styling og trends, lige så højt elsker jeg, det knapt så fashion forward outfit, nemlig nattøj. Jeg har altid været god til PJs og jeg synes seriøst det er verdens bedste at have nattøj på hele dagen. Det er bare sjældent dét jeg deler på instagram. De seneste år har den klassiske silke pyjamas da også fået en gevaldig revival uden for soveværelset og det er slet ikke galt at have en lux PJ på med stiletter eller sneakers for den sags skyld, til både hverdag og fest. Kan i gætte om jeg er fan? Ja. Efter jeg er blevet mor og overskud og tid til outfits er dalet? Endnu mere ja. Dog tror jeg min fortolkning af PJ som look, er noget lidt andet. For vi er mere ude i en situation hvor jeg har sovet i en t-shirt som jeg så kommer til at have på hele dagen efter, tilsat bukser, bevares, med en blazer ud over. En blazer kan gøre meget. Ligesom solbriller.

Nå men sagens kerne – Jeg er kæmpe fan af nattøj, pænt og lækkert nattøj, og jeg bruger der gerne til hverdag, ideelt set, stylet smart, i få situationer, ikke stylet smart men en nødløsning, hah. Mine to go-to kombinationer er; PJ pants med en lækker strik og en blazer ud over. Det er virkelig et hverdagslook der rykker og jeg synes det fungerer godt med en god sneaker til. Den anden vej rundt bruger jeg også ofte. Her er det et par jeans eller herrebukser, kombineret med en PJ skjorte eller top og igen et par gode sneakers. Denne kombi tiltrækker langt mindre opmærksomhed og skjorten eller toppen bliver ofte set som en hverdagsting og ikke nattøj. Begge looks fungerer med stilletter til festlige lejligheder. Tried and tested.

Sengetøj der bliver til nattøj

Og nu til det helt optur. Det danske brand Juna har netop lanceret en kollektion af bæredygtigt nattøj Det er nemlig nattøj syet ud af sengetøj og metervarer fra tidligere kollektioner.

“Vi laver sengetøj til nattøj – helt enkelt – for at passe bedre på miljøet! Vi recycler tidligere sæsoners sengetøj og genbruger rester fra produktionen, så vi derved reducerer vores spild så meget som muligt og giver gamle kollektioner nyt liv. 
JUNAs recycled nattøj er en eksklusiv, limiteret kollektion, der kun sælges på egen webshop, og der findes kun få af hver style.”

Juna arbejder hele tiden på at gøre deres forretning mere bæredygtig, det ved hjælp af initiativer som recycled nattøj og brug af materialer, der er OEKO-TEX certificeret. Udover at jeg synes, det er en mega fin kollektion og et ret sejt og kreativt påfund, så falder det så godt i tråd med mine tanker omkring, hvordan vi må ændre vores tilgang til nye ting og produktionen af disse. Udover at Juna giver nyt liv til metervarer og styles fra tidligere kollektioner, så synes jeg, at de viser, at deres produkter har værdi ved at blive ved at bruge dem. De bliver ikke ‘devalueret’ til udsalgsvarer. Det kan jeg virkelig godt lide.

Jeg har derfor taget mine favoritstyles fra Junas recycled kollektion i brug, og sammen med dygtige Alona Vibe foreviget dem i min lejlighed på Nørrebro. Tough job, men nogen skulle jo gøre det.

I kan købe kollektionen af nattøj på Junas egen webshop lige her.

Jeg delte første del af mit samarbejde med Juna her.

3 kommentarer

 • Helt vild med det sæt der!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvor er dine flotte krus fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Så fint nattøj og fedt fedt fedt koncept! Har du dine ting i S/M eller M/L? Og hvor er det blå/orange stribede net i baggrunden på første billede fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

040619