Pant på juiceflasker: Innocent Tidy Up Tour i København

Tak fordi at I holder mor-politiet for døren

Foto: Alona Vibe

Først og fremmest har jeg lyst til at siger Jer en KÆMPE TAK! Tak fordi I følger med her inde, på nu 10. år. Tak for at I kommenterer, deler og liker. Jeg er virkelig dårlig til at følge op på kommentarer, der kan gå flere uger imellem indlæg, og alligevel så er I der, og I giver så meget tilbage.

Siden jeg blev gravid (og var lidt nervøs hvordan min modeblog skulle klare en unge) har I ikke været andet end mega supportive. I har heppet med fra 4. måned da jeg delte at jeg skulle have en søn. Jeg fik en million millard DMs fra Jer, da jeg havde født. Søde og personlige hilsner. Det blev jeg så mega rørt over, for selvom der er en vis distance mellem fredesblog og mig, sådan helt privat, så er der jo også en meget direkte forbindelse (u know), og derfor er det så nice når I bryder igennem.

Inden jeg fødte havde jeg mange tanker om hvad jeg skulle dele og ikke dele, fra det her mommy-life jeg angiveligt lever. Jeg fik mange advarsler om mor-politiet og mommy-shaming, og har da helt sikker genovervejet mange gange, hvad jeg virkelig havde lyst til at dele – og hvad jeg ville stå på mål for.

Nu, 11 måneder inde i livet som mor, har jeg ikke oplevet andet end overordentlig god mor-karma, søde og kærlige beskeder, support og gode råd. Ingen formaninger eller advarsler og ingen dømmende beskeder. Om det er autostoleindkøb, autostolskrise, ogginokdage, ammefrustrationer eller overvejelser omkring arbejde og institution, så er I der. Med personlige beretninger, søde beskeder og hep. I kommer så stærkt igen når jeg deler, og I giver mig selvtillid til at være den mor (og det menneske) jeg gerne vil være. Så jeg fortsætter takketalen. Tak for at I er der. Også Jer som skriver at I ikke har børn, men stadig gider at følge med, det er så optur. I holder mor-politiet for døren, ved at være så søde.

Jeg har en helt fantastisk mødregruppe her ude i den virkelige verden, men jeg har så sandelig også en faktastisk en, i Jer! Tak for det <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pant på juiceflasker: Innocent Tidy Up Tour i København