Tak fordi at I holder mor-politiet for døren

Sommer outfit 2019

Acne Studios blazer, Aiayu shorts, Comme des Garcons taske, Havaianas klipklappere og Celine solbriller.

Se nu her! Et outfit-post, fuldstændig som i gamle dage. Jeg har planer om lidt mere konsekvent blogging fra nu af, jeg savner det nemlig. Jeg har egentlig også en masse indlæg som bare venter på at blive skrevet, bla. en Thailandsguide (læs mit indlæg om barselsrejse her), en update på vores 2019 mission, lejligheds inspiration, hjemmepasning i Københavns Kommune (lol) og meget mere. Håber i er med på den 🙂

Jeg er så småt ved at få gang i noget der ligner en hverdag. Der er stadig  lidt sommerferie stemning og vi smutter også i sommerhus i weekenden. Næste uge er det modeuge, så der har jeg lidt planer – ikke mange, for JJ skal med på armen, så vi må skifte mellem legeplads og nogle få udvalgte events. Det bliver spændende! Skal lige i omdrejninger igen, mit hovede er godt nok ikke tunet ind på at sidde og koncentrere mig særlig længe ad gangen, men mon ikke det kommer?

1 kommentar

  • I am actually delighted to glance at this webpage posts which contains lots of
    helpful facts, thanks for providing these kinds of data.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tak fordi at I holder mor-politiet for døren