Sommer outfit 2019

11 måneder som mor

Ovenstående billede beskriver meget godt hvordan mit liv ser ud – altid med et par bløde babyhænder, der vil være med. Det er så også helt i orden. De må meget gerne være med. Krus og tandbørster er iøvrigt fra Bøf, den fineste børnewebshop. Cink laver service i bambus i de lækreste farver. Har købt både skeer og krus der fra. Tandbørsterne er ligeledes af bambus og et godt alternativ til de almindelige plastiktandbørster, hvis nu man prøver at undgå dem.

Der er gået lige over 11 måneder, siden JJ kom til, og det bliver ikke mere stille og roligt kan jeg hilse og sige. En veninde fortalte at de ‘hårdeste’ måneder er fra 8-14, fordi de vil så meget og på en måde kan så lidt. Jeg kan kun tilslutte mig (med min erfaring indtil videre, hehe) og selvom det er fuldstændigt fantastisk, så skal jeg finde min tålmodighed og overskuddet frem. Lige nu er vi i sådan en underlig mellem periode, hvor jeg ikke sådan ægte er på barsel, eller rigtig er tilbage og skulle arbejde. Der er sommerferie stemning og jeg kan godt mærke at jeg udskyder tingene lige vel meget. På den anden side, så er det også en helt anden hverdag vi vender tilbage til, faktisk en vi selv skal definere (jv. det her indlæg), og det glæder jeg mig til.

Men nok om det, her kommer lidt situationer fra den seneste måned som mor til JJ.

 • Jeg synes jeg har hørt om en eller anden separationsangst-periode omkring 10-11 måneder? Den er i hvert fald full on her #stayclose
 • Forleden præsterede JJ at være vågen fra 01-02 og i fuld vigør. Der blev klappet, råbt mamamammamaam og smadret bamser ind i væggen. Jeg prøvede at sove fra det – delvist grinende og grædende… og træt #earlybird
 • Her omkring 11 måneders alderen kommer der en del kommentarer på både institution og amning. Mange har en holdning til begge, og en mening om hvornår det ene bør starte og det andet bør slutte #youdoyouandidome
 • Når det går op for mig at jeg ikke har en lille baby men en lille dreng #theygrowupsofast
 • Forleden tog jeg bussen, 6A som går lige forbi Rigshospitalet. Der er ofte meget gravide kvinder med eller par med helt nyfødte babyer og da JJ elsker at underholde hele bussen, tiltrækker han pænt meget opmærksomhed. Den anden dag havde vi så noget af et show kørende med en banankiks (som kan blive helt utroligt fedtet) og jeg tog mig selv i at både tørre banankiksrest af i JJs trøje og samtidig lige spise resten (som havde været inde i munden en gang eller to). Og så, så jeg væmmelsen i de nybagte forældres øjne, og kom i tanke om at jeg selv har stået med en helt ny, lille stille og ren baby som jeg aldrig kunne forestille mig skulle grisse sådan.. og her er jeg, 11 måneder senere og slikker kiks af min søns trøje #whowouldhavethought
 • Generelt min grænse for hvad der er ulækkert #wow
 • Leverpostejsforbandelsen. Ihh hvor det sviner, men åh han elsker det! #thepriceyoupay
 • Følelsen af at have været mor til nogen i en evighed og derfor er sådan helt ‘i knooooow’ overfor andre der har yngre børn som udtrykker den mindste bekymring #slapafmommyexpert
 • Jeg havde en forestilling om at rigtig meget ville være helt anderledes når JJ var omkring et år. Og her sidder jeg, ammende på en bænk på Assistens kirkegaarden fordi det er den ENESTE (tro mig) måde jeg kan få ham til at sove #ingenammertildeer15vel
 • Min interesse for at høre andre fødselshistorier #endnumerewow
 • Den snert af sentimentalisme der haler ind på mig knapt et år efter JJ kom til. Åh, det bedste år i mit liv #icouldcry

4 kommentarer

 • Sarah

  Lol… det er så underholdende at læse og er sååå enig – har det præsis på samme måde! Det er så vildt hvor meget ens liv ændrer sig efter man er blevet mor. #lovebeingamum

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er sjovt hvor mange ting man ikke kunne forstille sig at man ville gøre når man fik børn 🙂 Jeg har godt nok spist mange stykker halv tygget banan, taget snot med fingrene i mangel på stofble/lommelet/serviet lige ved hånden, og taget på arbejde iført t-shirt med morgenmads-mund-pletter fra det farvel kram man fik med smøreost fingre og kyssemund.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette

  Åh hvor kan jeg genkende det, selvom min søn kun er 4 måneder. Min grænse for klamhed er sænket markant, og jeg ELSKER at høre om andres fødsler 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia

  Er helt med! Især det punkt med, at der er meget langt klamt 😅 Hos os er set majschips

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer outfit 2019