11 måneder som mor

Sensommer look – vest og bøllehat

&Other Stories vest, strik fra Norse Projects.

Vejret lige for tiden… OMG. Sol og regn i et miks. Det er det danske vejr som vi kender det bedst. Jeg har efterhånden lært det og har et regnvejrskit liggende i klapvognen så vi kan klare de værste byger.

&Other Stories vest, strik fra Stone Island, bukser fra Céline & sneakers fra Asics

En af sensommerens favoritter er for mit vedkommende Vesten – over en tee eller en strik, fungerer den både smart og praktisk. I var en del der spurgte på min vest som jeg delte på story i dag. Den er fra & Other Stories (modtaget i gave) og lavet i et miks af polyester og uld, der gør den overraskende varm. Fleecen er også meget fin i regn, ikke styrtende regn, men lidt dryp tager den fint.

Find vesten fra & Other Stories her.

Bøllehat fra Norse Projects, blazer fra Acne Studios, Levi’s 501 jeans fra Prag Genbrug & sneakers fra Veja.

En anden af mine favoritter til at forcere det danske vejr, er en bøllehat. Jaja, bøllehatten er tilbage, den har vi hørt før, ikke? Men den er fandme genial, både i sol og regn. Den jeg har vist på insta, var i ligeledes mange der var interesseret i og den er også nice. Den er fra Norse Projects (også modtaget i gave) og er lavet med Gore Tex, så den faktisk er vandafvisende. Fuldstændig uundværligt.

Find bøllehatten fra Norse Projects her.

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11 måneder som mor