Hvad er en ve og findes der smertefri fødsel?

220819

& Other Stories uldskjorte (i sort her), Creme de la Creme a la Edgar uldvest, &Other Stories boxy t-shirt, Céline solbriller, Céline taske, Norse Womens bukser & Marni sandaler.

I torsdags havde JJ en farmordag og jeg havde en frededag. Jeg startede med morgenmad i Stilleben (den pæneste indretningsbutik, hvis i ikke kender den) med Juna, som i måske kan huske jeg har et samarbejde med. Juna har lavet et skønt take-over hos Stilleben i det næste stykke tid, hvor man kan opleve deres univers af økologisk sengetøj og andre ting til hjemmet. De har også den nyeste kollektion af deres nattøj, syet af restmateriale fra deres øvrige produktioner. Jeg viste den første kollektion af det perfekte nattøj her.

Efterfølgende kunne jeg nå at ordne lidt ærinder, et par emails, hilse på Sidsel og hendes fine mave, inden jeg skulle spise frokost med Emilie LiljaBeau Marché (en anden frygtelig fristende indretningsbutik med tilhørende cafe). Deres Croque Monsieur og en kold cola er iøvrigt et perfekt sæt i solen.

12.30 satte jeg mig så i stolen hos Gun-Britt og Elias, og havde 4 timer tilbagelænet, imens jeg fik fikset mit hår (behandling er modtaget i gave). Efter vores måned i Thailand har jeg haft en mørk bremme midt på håret – en scrunchie skade, efterne måned i solen, med knold. Den skulle vi have væk med toning og baby lights, som er tynde high lights. Jeg fik desuden farvet bryn og vipper, samt en Olaplex kur, og ros for at passe godt på mit hår igennem graviditet og amning. Her kan I læse om min hårplejerutine og hvordan jeg holder et sundt og stærkt hår.

16.30 var jeg tilbage på Vesterbro med blond hår, og gensyn med min dreng. Selvom at det er verdens bedste beslutning at gå hjemme med JJ, så kan en ‘friarbejdsdag’ og en frisørtid også noget.

Jeg sidder i skrivende stund og lægger sidste hånd på mit indlæg om vores nye bænk, så kig forbi senere!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er en ve og findes der smertefri fødsel?