Når du ikke har sovet i et år (sådan rundt regnet)

Kansas x Lærke Andersen

Kansas x Lærke Andersen jakke, Céline bukser, Céline sandaler, Céline solbriller & Aagé taske.

Foto: Bobby Anwar

Hov, se nu der! I ægte modeblogger stil har jeg faktisk et ægte outfit mere fra modeugen. Jeg samarbejdede med Kansas for at vise deres mega seje samarbejde med den danske designer Lærke Andersen, som jeg jo har arbejdet med før. Jeg fik hendes brand på hylderne i Rezet Store og har altid været vild med hendes stil. Samarbejdet mellem Lærke Andersen og Kansas er så super sejt, og meget vellykket i mine øjne. Lærke arbejder meget med funktionalitet og at se hendes designs i Kansas workwear stil og de holdbare kvaliteter giver rigtig god mening.

Min favorit er den blå jakke som jeg har på på billederne over – men der er også denne her skønne trench coat som jeg lånte for et par uger siden og havde på her. Prisen er dog lidt heftig 😉

I kan finde hele kollektionen her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når du ikke har sovet i et år (sådan rundt regnet)